Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 739 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 739 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 805 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 805 » Værdier
Tlf.: 2517 9090

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os for at få et hurtigt tilbud.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme, tager vi gerne kontakt til dig!

Bestil tilbud

Værdier

Vi sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde og levere en god service, som vi kan stå inde for, og som gør vores kunder tilfredse. De værdier, som kendetegner Global Words, er:

KvalitetServiceTryghedSamvittighed

Kvaliteten er afgørende for, at vi kan overleve i en ekstremt konkurrencepræget branche, og derfor gør vi mere ud af kvalitetssikring og kvalitetskontrol end mange andre. Vi ønsker, at vores kunder bliver så glade for kvaliteten af vores arbejde, at de kommer igen og igen, og at de anbefaler os til venner og kolleger i deres virksomheder og brancher.

Oversættelse er en serviceydelse, og vi lever af at levere effektiv og uovertruffen service til kunderne. Vi er simpelthen født med et service-gen og kan slet ikke lade være med at yde god service og fleksibilitet. Netop fleksibilitet er et krav i vores branche, da oversættelsesprocessen ofte falder sidst i et projekt, hvor selv minimale forsinkelser i det samlede projektforløb kan være kritiske. Vi strækker os derfor gerne lidt længere for at hjælpe kunderne med at møde deres deadlines.

Qua vores erfaring og kompetencer giver vi kunderne maksimal tryghed. Når vores kunder sender os en ny opgave, skal de kunne føle sig sikre på, at vi leverer til den aftalte tid, penge og kvalitet. Derved kan de bruge den mellemliggende tid på at koncentrere sig om det, som de er bedst til, og derigennem skabe større merværdi for deres virksomhed.

Vores kunder stiller høje krav til os, og vi stiller derfor også høje krav til os selv og til vores leverandører. Vi ønsker at være en samvittighedsfuld leverandør over for vores kunder og en samvittighedsfuld kunde over for vores leverandører.