Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 739 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 739 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 805 Deprecated: Required parameter $post_id follows optional parameter $i in /customers/3/8/b/globalwords.dk/httpd.www/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 805 » Vi tilbyder
Tlf.: 2517 9090

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os for at få et hurtigt tilbud.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med det samme, tager vi gerne kontakt til dig!

Bestil tilbud

Vi tilbyder

Vi tilbyder oversættelse og korrekturlæsning af primært fagsproglig dokumentation.

Langt den største del af vores omsætning udgøres af oversættelse fra et sprog til et andet eller flere. Oftest er der tale om oversættelse af en tekst fra bunden af, mens det andre gange drejer det sig om opdatering af en tidligere oversættelse med enkelte rettelser markeret med viste ændringer i Word.

Fra tid til anden bliver vi bedt om at læse sproglig korrektur på f.eks. danske, engelske eller norske tekster. Vi har f.eks. i mange år hjulpet en større virksomhed med at rette sproglige, herunder grammatiske, fejl i årsberetningen/rapporten, inden denne blev sendt til tryk. Vi har også hjulpet en større international kursusarrangør med korrekturlæsning/ kvalitetskontrol af en oversættelse af kursusmateriale til dansk inden for it-projektstyring (ITIL).

Derudover påtager vi os fra tid til anden også anderledes opgaver såsom gennemførelse af kognitive interviews til afprøvning af kliniske spørgeskemaer, inklusive identificering af egnede patienter.